لیست مقایسه

میز تحریر کودک

وضعیت: غیرفعال

 

صندلی و میز تحریر کودک

*طراحی شیک و ظریف *

*مونتاژ سریع و آسان*

*ساخته شده از بهترین مواد اولیه کو پلیمر*

*دارای رنگهای متنوع و شاد*

*سبک، محکم، مقاوم و مناسب جهت راحتی کودک*

*دارای زیرپایی*

:ابعاد
طول:70 سانت - عرض: 56 سانت و ارتفاع:57 سانت

 

*رنگبندی: قرمز-آبی و صورتی-بنفش*

*دارای بسته بندی شیک و زیبا*
*هدیه ای بسیار جذاب برای کودک*

*افزایش حس مالکیت و تمرکز کودک جهت نقاشی و مطالعه*

*دارای قسمتهای مجزا جهت قرار گرفتن لوازم التحریر*



*از 3 سالگی تا 7 سالگی قابل استفاده است*

 

خرید میز تحریر کودک

خرید میز تحریر کودک مخصوص کودکان زیر 7 سال فانتزی ( فایبر گلاس ) 

میز و صندلی تحریر کودک آذران تحریرات

طراحي شيك و ظريف در رنگهاي متنوع ... بادوام ...و ساخته شده از بهترين مواد پلاستيكي pp كوپلیمر..سبک ، مقاوم و مناسب برای راحتی کودکان...

ابعاد:طول 70سانتیمتر - عرض :56سانتیمتر ارتفاع:57سانتیمتر

مونتاژ سریع و اسان.

جهت استفاده برای سنین بین 3 سال تا 7 سال   (مناسب برای هدیه  تولد یا مناسبت های دیگر...)

 خرید میز تحریر کودک با بسته بندی بسیار شیک

پسرانه در رنگ آبی و قرمز

دخترانه در رنگ صورتی بنفش 

 

ویژگی های کلیدی برای  خرید میز تحریر کودک

یک میز برای نقاشی، مطالعه، خواندن و انجام سر گرمی های که در یک فضای کوچک نیز مناسب ست.

پشتیبانی از درب قابل تنظیم مانع از درب به طور تصادفی از حذف و صدمه زدن به انگشت کم و یا دست.

فضای ذخیره سازی تحت بالا با یک محفظه بزرگ ست که تناسب با اندازه و مقالات نامه یک محفظه کوچکتر برای قلم و مداد.

ضرورت استفاده کودکان از میز و صندلی مناسب با سنشان -. استاندارد بودن صندلی برای نشستن طولانی‌ مدت کودکان ضروری است . اما متاسفانه برخی والدین به خوبی بر این امر واقف نبوده و زمینه بسیاری از بیماری‌های ساختار قامتی کودکان را فراهم می‌کنند، در حـالی که باید برای کودک یک میز و صندلی با ارتفاع متناسب با قد کودک تهیه کرد. پاهای کودک باید کاملا صاف یا توسط یک زیرپایی روی زمین قرار بگیرد. زانوها نیز باید حدود 90 درجه خم باشد. همچنین لگن هم باید کمی از زانو بالاتر قرار بگیرد. در این حالت لگن در موقعیت تمایل به جلو ( (forward tilted) ) قرار می‌گیردکه همین وضعیت باعث قرار گرفتن بهتر ستون فقرات در حالت طبیعی خود می‌شود. همچنین پشت کودک باید به وسیله صندلی حمایت شود و قوس انتهای ستون فقرات نیز باید توسط پشتی پرکننده گودی کمر صندلی پر شود.

از طرفی دیگر باید سر در حالت متناسب روی شانه‌ ها قرار گیرد و به جلو یا کناره‌ها انحراف نداشته باشد.

عمق و طول نشیمنگاه صندلی نیز مهم است و ایده‌آل آن برابر با فاصله لگن تا زانو های خم شده کودک است. بهتر است صندلی دارای رویه باشد و کودک روی صندلی چوبی یا فلزی بدون روکش ننشیند و درنهایت بهترین حالت این است که زیرپایی و ارتفاع صندلی اطفال قابل تغییر باشد تا بتوان برحسب قد کودک آن را تنظیم کرد. ارتفاع میز تحریر نیز باید طوری باشد که زانوهای کودک از سطح زیرین میز فاصله داشته باشد.

مشکلات اسکلتی ـ عضلانی، یکی از 10 شکایت عمده سلامتی در بین بچه‌های سنین مدرسه است. متاسفانه اکثر کودکان از صندلی مناسب که ارتفاع و عمق نشستن کافی برای آنها داشته باشد، استفاده نمی‌کنند.

به طور کلی وضعیت مناسب بدنی، باعث عملکرد بهتر بدن و تحمل بهتر فشار‌های وارده بر بدن می‌شود و از طرفی دیگر وضعیت مناسب بدنی باعث پرورش احساس اعتماد به نفس بیشتر در کودکان می‌شود. از نقطه مقابل وضعیت نامناسب باعث می‌شود ستون فقرات در یک راستا قرار نگرفته و عضلات و مفاصل بیش از حد تحت فشار و استرس قرار گیرد و این امر در کودک باعث ایجاد دردهای پشت گردن و شانه می‌شود، حتی احتمال ایجاد دردهای مز من را طی بزرگسالی آنها فزایش می‌دهد. همچنین خمیده نشستن کودک بویژه زمانی که پشت میز می‌نشیند، می‌تواند منجر به آسیب‌های حرکتی مداوم، خستگی و کشیدگی عضلانی و درنهایت درد شود

البته در صورتی که پزشک علل جدی و خطرناک وضعیت بدنی نامناسبی همچون اسکول یوز وکیفوز را رد کند، با استفاده از تغییر در فرم زندگی و از بین بردن عادات غلط می‌توان قسمت اعظمی از درد‌های مزمن پشت را برطرف کرد.

وضعیت بدنی نامناسب حتی می‌تواند روی عملکرد رگان‌های حیاتی بدن بویژه قلب و ریه اثرگذار باشد. این وضعیت حتی می‌تواند باعث مشکلات شکمی نیز شود؛ بنابراین بررسی وضعیت (پوسچر) بدنی اهمیت ویژه‌ای در تمام سنین و بویژه در کودکان دارد و باعث می‌شود کودک با دارا بودن یک ساختار مناسب در ستون فقرات در آینده کارهای محوله خود را به خوبی انجام دهد. همچنین از نظر شخصیتی نیز اعتماد به نفس و قدرت روانی کودک مضاعف می‌شود، چراکه وضعیت بدنی نامناسب باعث نشان دادن اشخاص به صورت فردی تکیده با شانه‌های آویزان و قامت خمیده و ناتوان می‌شود.

فراموش نکنیم وضعیت بدنی نامناسب یک جنبه عادتی است و متاسفانه سریع و راحت بویژه در فعالیت‌هایی که نیاز به نشستن مداوم پشت میز دارند، پیشرفت می‌کند. توجه به وضعیت نشستن به شما کمک می‌کند که عادات غلط را تصحیح کرده و ظاهر جسمی و سلامت عمومی خود را ارتقا بخشید.

انجام بهتر ینفعالیت‌های روزانه  به کمک وسایل  ناسبوضعیت مناسب بدن یک مساله مهم و کلیدی در انجام مهارت‌های نوشتاری و فعالیت‌های ظریف حرکتی دست کودک است. کودکی که فعالیت‌های ظریف حرکتی را در خانه و مدرسه انجام می‌دهد، نیاز به تنه و کمربند شانه‌ای با ثبات دارد تا بتواند این فعالیت‌ها را به نحو احسن انجام دهد. ساختار صحیح نشستن به کودک این توانایی را می‌دهد که بتواند هر فعالیتی را صحیح و به دقت بیشتر انجام دهد و برعکس وضعیت‌های نامناسب باعث ایجاد استرس و فشار روی استخوان‌ها و مفاصل شده و در نتیجه باعث ناتوانی کودک از انجام فعالیت‌ها می‌شوند. استفاده از وسایلی که به صورت ارگونولیک طراحی می‌شوند، می‌توانند باعث نگهداشتن بدن در وضعیت مناسب شوند .

1 ـ کودک در موقع چرخیدن و حرکت کردن مشکل داشته و قادر نیست که خود را به وسایل مورد نیاز برساند، زیرا ارتفاع میز برای آنها بالاست. بنابراین حرکات بازوهای کودک محدود شده و آرنج کودک در زیر لبه میز قرار می‌گیرد و بویژه در فعالیت‌هایی که نیاز به مهارت‌های ویژه عضلات کوچک دست است (همچون در دست قرار گرفتن کارد و چنگال، نقاشی و بریدن اشیاء) دچار اختلال شده و گروه‌های عضلانی به صورت نامناسب فعال می‌شود.-تعدادی از کودکان عادت دارند پشت میز آشپزخانه یا روی صندلی‌هایی بنشینند که متناسب آنها ساخته نشده است.

خرید میز تحریر کودک در فروشگاه اینترنتی نی نی پارس با کمترین قیمت 

وقتی یک کودک روی صندلی بزرگسالان می‌نشیند 2 مشکل اساسی رخ می‌دهد:

بعضی از کودکان نیز برای  آزاد کردن بازوهای خود شانه‌ها را بالا می‌دهند و به موازت گوش‌ها می‌رسانند که این مساله  نیز باعث آسیب بیشتر کمربند شانه‌ای و تنه می‌شود.

2ـ ساق‌ های کودک در هوا معلق بوده و هیچ‌گونه حمایتی از پاها انجام نمی‌شود و در نتیجه لگن به سمت عقب کشیده شده و باعث کاهش انحنای نرمال کمری و گرد شدن مهره‌های سینه‌ای (round back) می‌شود .

 حالت های  مناسب برای مطالع کردن و نوشتن

حالت‌های مناسب مطالعه کودک به دو(2 )دسته کلی تقسیم می‌شوند: در وضعیت نشسته و پشت میز تحریر؛ اگر کودک در پشت میز مطالعه می‌کند، بازوها باید به صورت راحت روی میز قرار بگیرد و حتی می‌توان از یک آرنج‌بند (elbow sopport)نرم نیز برای راحتی بیشتر استفاده کرد. کتاب باید در حدود فاصله بین بازوهای کودک قرار بگیرد.

انگشتان دست‌ها در حالت کشیده قرار داشته و کتاب را به راحتی در دست گرفته یا بتواند آن را روی سطح شیب‌دار (مثل کتاب یار) قرار داده و کتاب در موازات صورت باشد.

موقعیت کتاب باید طوری باشد که مرکز صفحه‌ای که کودک آن را مطالعه می‌کند، در برابر بینی او باشد. این مساله باعث بهبود تقاطع دید چشم‌ها در خط وسط می‌شود.

در این میان کتاب باید ثابت و به بالا و پایین حرکت نکند تا باعث تشدید خستگی چشم‌ها نشود. کودک باید  صفحه‌ها را از بالای صفحه ورق بزند. در صورتی که عادت به کشیدن دست بر زیر خطوط دارد او را عادت دهید که از انگشت سبابه (اشاره) راست به جای سبابه چپ برای عمل استفاده کند و او را تشویق به روان‌خوانی کنیم.

اما تعدادی از کودکان دوست دارند روی تخت دراز کشیده و مطالعه کنند؛ در صورتی که بعضی از شرایط، کنترل و رعایت شود این مساله ایرادی ندارد. کودک باید در وضعیت درازکش رو به بالا (طاق باز) خوابیده و برای حمایت از ستون فقرات کمری زانوها را به بالا خم کند و یک بالش زیر زانوها قرار گرفته تا زانوها و پاها آزاد باشند.

همچنین لازم است پاها در یک راستا با لگن قرار گرفته باشد و یک بالش نیز زیر سر قرار بگیرد. در ضمن از 2 بالش بلند در دو طرف بدن استفاده شود تا بازوها و شانه توسط آنها حمایت شود و در نهایت یک بالش روی قسمت بالای  شکم قرار گرفته تا بتوان کتاب را روی آن قرار داد و باعث ایجاد یک سطح ثابت برای نگهداشتن کتاب در برابر چشم‌ها شده تا حرکات چشم به راحتی انجام گیرد.

خرید میز تحریر کودک در فروشگاه اینترنتی نی نی پارس با کمترین قیمت

 برای خرید میز تحریر کودک  باید به این نکات توجه کنید : صندلی استاندارد برای کودکان 1 -   ارتفاع میز و صندلی‌ باید متناسب با قد دانش آموزان و استاندارد باشد. بهترین حالت این است كه زیرپایی و ارتفاع صندلی قابل تغییر باشد تا بتوان برحسب قد كودك آن را تنظیم كرد.2 - ارتفاع صندلی باید به گونه‌ای باشد که کف‌پا روی سطح زمین قرار ‌گیرد و مانعی بین پشت ساق پا و ران‌ها وجود نداشته‌ باشد و پاهای کودک هنگام تماس با زمین، زوایه‌‪‌۹۰درجه تشکیل دهد.3 -   صندلی باید به گونه‌ای باشد که زمان مطالعه پشت انسان کاملاً به صندلی چسبیده باشد و ناحیه کمری و زیر تیغه‌های شانه را کاملا حفظ کند.4 -   صندلی‌هایی كه تكیه‌گاه شان متحرك است فشار زیادی به ستون فقرات وارد می‌كنند و استفاده از آنها توصیه نمی‌شود. 5 - سعی کنید صندلی‌های دسته‌دار را برای مطالعه انتخاب کنید تا هنگام مطالعه بتوانید دست‌هایتان را روی آن قرار دهید تا خستگی دست‌هایتان رفع شود. 6 -   از صندلی‌های بدون پو شش ابر (صندلی چوبی یا فلزی بدون روكش ) استفاده نکنید تا در هنگام مطالعه هیچ یک از اعضای بدن کودک احساس ناراحتی نکند.7 -   عمق و طول نشیمنگاه صندلی نیز مهم است و ایده‌آل آن برابر با فاصله لگن تا زانوهای خم شده كودك است

مرورگر شما بسیار قدیمی است!
جهت مشاهده این وب سایت به صورت صحیح، بروزرسانی مرورگرتان ضروری خواهد بود. بروزرسانی مرورگر
×